Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5.5 "Coil 25 Tujul woofer
5.5 "Coil 25 Tujul woofer

5.5 "Coil 25 Tujul woofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 5.5 Inches

    Cone: Paper

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Frequency Response: Fo - 8000Hz

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Audio & Setét 5.5inch Coil 25mm Tungkal tunggal dianggo pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

5.5inch woofer sareng Voice Coil 13mm, kerucut kertas, woofer baja, beusi pigura.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


5 5inch Woofer Speaker5 5inch Woofer Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List