Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "woofer Speaker Coil 25
6,5 "woofer Speaker Coil 25

6,5 "woofer Speaker Coil 25

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inch

    Cone: Injection

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 4000Hz

Panjelasan Produk

Audio & Setét 6.5inch woofer speaker anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb.

6,5inch woofer sareng konceksi koncét, woofer baja tepi, pigura beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna

Injection Single SpeakerInjection Single Speaker


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List