Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Speaker pita woofer aluminium
6,5 "Speaker pita woofer aluminium

6,5 "Speaker pita woofer aluminium

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 10KHz

    Size: 6.5 Inch

    Cone: Kevlar Fiber

Panjelasan Produk


Audio & Setét Spiker tunggal High End 6.5inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

6,5inch woofer sareng konvénsi serat kevlar, woofer karét, bingkisan Aluminium.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna



Aluminum Frame 6 5 Inch

Aluminum Frame 6 5 Inch


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List