Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Diameter 90mm AMT tweeter
Diameter 90mm AMT tweeter

Diameter 90mm AMT tweeter

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 8 Ohm

    Diaphragm: Air Motion Transformer

    Form: Circle

    Frequency Response: Fo - 30kHz

    Diameter: 90mm

    Magnet: Ndfeb

Panjelasan Produk

Audio & Sora Sora kualitas anu hadé AIR MOTION TRANSFORMER tweeter speaker pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.

Circle diaméterna 90mm, AMT tweeter kalawan Ndfeb.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Air Motion Transformer Circle TweeterAir Motion Transformer Circle Tweeter

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Speaker

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali