Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8ohm Sutra Kubah tweeter
8ohm Sutra Kubah tweeter

8ohm Sutra Kubah tweeter

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    Cone Material: Silk

    Edge: Silk

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Diameter: 104mm

    Magnet: Ferrite

    RATED POWER INPUT: 20W

Panjelasan Produk

Audio & Setel High Quality High25 Dome spiker tweeter pikeun sababaraha kaayaan.

Yacht audio, kotak spiker jsb.

Circle diaméterna 104mm, Kubah tweeter Sutra diafragma, Sulih coil 25mm.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Ferrite Dome TweeterFerrite Dome Tweeter

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Speaker

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List