Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét
10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 10inches

    Cone: Paper

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 40mm

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8 Ohm

    Frequency Response: Fo - 2500Hz

Panjelasan Produk

Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb.

10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Paper Cone Subwoofer

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Subwoofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List