Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Kualitas High 6 - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 16 Produk pikeun Kualitas High 6)

  • Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

    Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

    Kualitas High 6.5inch komponén komponén dua cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb. 6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter. woofer sareng Kaca Serat Serat, Karét Tepi sareng élastisitas anu saé Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    Spiker Audio & Setét kualitas luhur 12inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12 spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch spiker Panggung kualitas luhur

    10inch spiker Panggung kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Singa Mobil Profesional , kotak spiker, sistem spiker panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

    Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

    Spiker & Sora Box Profesional 6,5 inci dua arah System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Audio High End Home jsb. Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 6.5inch woofer sareng Dome tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch Mobil Subwoofer High Quality

    10inch Mobil Subwoofer High Quality

    Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    10inch speaker subwoofer sareng Voice Coil kanggo sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    10inch subwoofer speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Spiker profésional High Power 10inch subwoofer pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Getah Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 12 "Mobil Subwoofer High Quality

    12 "Mobil Subwoofer High Quality

    Speaker Elektronik High Power 12inch subwoofer Profesional spésol pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Speaker & Sora Box Kualitas High 8inch speaker dua arah Komponén anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Audio audio Profesional jsb. Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 8inch woofer sareng Dome tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali