Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Bingkai Aluminium 6 - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 4 Produk pikeun Bingkai Aluminium 6)

  • 6,5 "Speaker pita woofer aluminium

    6,5 "Speaker pita woofer aluminium

    Audio & Setét Spiker tunggal High End 6.5inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 6,5inch woofer sareng konvénsi serat kevlar, woofer karét, bingkisan Aluminium. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

    Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

    Kualitas High 6.5inch komponén komponén dua cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb. 6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter. woofer sareng Kaca Serat Serat, Karét Tepi sareng élastisitas anu saé Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

    6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

    6.5incruk komponén komponén dua cara anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. woofer sareng Serat Serat Bambu gaduh prestasi anti cai anu saé . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Speaker pita woofer aluminium

    6,5 "Speaker pita woofer aluminium

    Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb. 6,5inch woofer sareng koncét aluminium, woofer karét tepi, bingkisan

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali