Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Berkualitas Tinggi 6 - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 8 Produk pikeun Berkualitas Tinggi 6)

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    -Kakuatan tinggi 18inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 18inch spéker PA nganggo pinggir lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    Spiker Audio & Setét kualitas luhur 12inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12 spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    spiker anu tinggi 10inch subwoofer Profesional panyatur pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi, audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch , konvoi serat kevlar, Karet Tepi , Aluminumluminum FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali