Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

15 Panyatur - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 4 Produk pikeun 15 Panyatur)

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    Spiker 15inch PA anu berkualitas tinggi dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 15inch spéker PA nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List