Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

10inch Mobil Subwoofer High Quality
10inch Mobil Subwoofer High Quality

10inch Mobil Subwoofer High Quality

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Voice Coil: 2 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 5.41KG

    Frequency Response: Fo - 600Hz

    Size: 10 Inch

Panjelasan Produk

Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan.

kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb.
10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


12inch Car Subwoofer 4ohm

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali