Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12inch PA Panggung speaker kualitas luhur
12inch PA Panggung speaker kualitas luhur
12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: CCAR

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 12inch

    RMS Power: 500W

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Frequency Range: 45-3500Hz

    Sensitivity: 98 Db

Panjelasan Produk

Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap.

12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

12inch Stereo System Pa SpeakerStereo System Pa Speaker8ohm Party Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 12 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali