Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

10inch spiker Panggung kualitas luhur
10inch spiker Panggung kualitas luhur
10inch spiker Panggung kualitas luhur

10inch spiker Panggung kualitas luhur

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Diameter: 10inch

    RMS Power: 300W

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Frequency Range: 58-4500Hz

    Sensitivity: 96 DB

    Nominal Impedance: 8 Ohm

Panjelasan Produk

Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb.

10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

10inch High Quality Stage Speaker10inch High Quality Stage Speaker10inch High Quality Stage Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 10 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali