Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8inch serat kevlar congcér Speaker pita
8inch serat kevlar congcér Speaker pita

8inch serat kevlar congcér Speaker pita

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 8 Inches

    Cone: Kevlar Fiber

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 35mm

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8 Ohm

    Frequency Response: Fo - 5000Hz

Panjelasan Produk

Audio & Sets 8inch single woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Beungeut gaduh prestasi kalis air anu alus sareng élastisitas saé.

Profesional Tanduk mobil, kotak spiker jsb.

8inch woofer nganggo konvénsi serat kevlar, woofer karét, kerangka beusi.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Kevlar Fiber SpeakerKevlar Fiber SpeakerKevlar Fiber Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List