Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "coil tunggal 4Ohm 25
6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inches

    Cone: Injection

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Frequency Response: Fo - 5000Hz

Panjelasan Produk


Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6,5 inci Suntikan Céker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional jsb.
6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.




6 5inch 4ohm Speaker6 5inch 4ohm Speaker6 5inch 4ohm Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List