Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8 "Nyulutkeun Speaker Cone PP
8 "Nyulutkeun Speaker Cone PP

8 "Nyulutkeun Speaker Cone PP

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 35mm

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8 Ohm

    Size: 8 Inch

    Cone: PP

    Frequency Response: Fo - 3500Hz

Panjelasan Produk

Audio & Setét 8ohm woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

Woofer 8inch with Coil Voice 13mm, P P congcot, woofer tepi karét, pigura beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


8ohm Pp Cone Speaker8ohm Pp Cone Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali