Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Speaker pita woofer aluminium
6,5 "Speaker pita woofer aluminium
6,5 "Speaker pita woofer aluminium

6,5 "Speaker pita woofer aluminium

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 30mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 9500Hz

    Size: 6.5 Inch

    Cone: Aluminum

Panjelasan Produk

Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb.

6,5inch woofer sareng koncét aluminium, woofer karét tepi, bingkisan aluminium.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


6 5 Aluminum Cone Woofer Speaker6 5 Aluminum Cone Woofer Speaker6 5 Aluminum Cone Woofer Speaker


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali