Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coil 35 woofer Speaker
6,5 "Coil 35 woofer Speaker

6,5 "Coil 35 woofer Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Edge: Rubber Butyl

    COIL SIZE: 35mm

    Impedance: 16 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 4000Hz

    Size: 6.5 Inch

    Cone: Non Press

Panjelasan Produk


Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb.

6,5inch woofer sareng kerucut kertas NON pencét, tepi karét, pigura beusi, Coil Voice 35mm.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna



16 Ohm Coil 35 Woofer16 Ohm Coil 35 Woofer


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali