Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5.5 "Coil 25 Speaker tunggal
5.5 "Coil 25 Speaker tunggal

5.5 "Coil 25 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 5.5 Inches

    Cone: Glass Fiber

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8 Ohm

    Frequency Response: Fo - 9000Hz

Panjelasan Produk


Audio & Setét 5.5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

5inch Φ25 woofer sareng koncét serat kaca, woofer karét, beusi pigura.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Glass Fiber Cone 5 5 SpeakerGlass Fiber Cone 5 5 Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali