Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8 "Coil 35 Speaker tunggal
8 "Coil 35 Speaker tunggal
8 "Coil 35 Speaker tunggal

8 "Coil 35 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Edge: Butyl Rubber

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Size: 8 Inches

    Cone: Paper

    COIL SIZE: 35mm

    Frequency Response: Fo - 8000Hz

Panjelasan Produk


Audio & Setét 8 ″ 8ohm woofer speaker tunggal anu dianggo dina sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb

8inch Φ35 woofer sareng kerucut kertas, woofer karét, beusi kotakna.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.




8 Ohms Woofer Speaker

8 Ohms Woofer Speaker

8 Ohms Woofer Speaker


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali