Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Koil Speaker tunggal 25 woofer
6,5 "Koil Speaker tunggal 25 woofer
6,5 "Koil Speaker tunggal 25 woofer

6,5 "Koil Speaker tunggal 25 woofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inches

    Cone: Glass Fiber

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 10KHz

Panjelasan Produk

Profésional 6.5inch woofer spiker tunggal dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb.

6,5inch woofer sareng koncét serat Kaca, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


Glass Fiber Cone SpeakerGlass Fiber Cone SpeakerGlass Fiber Cone Speaker


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali