Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Speaker Speaker Woofer
6,5 "Speaker Speaker Woofer

6,5 "Speaker Speaker Woofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inches

    Cone: Paper

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 12000Hz

Panjelasan Produk

Audio & Setét 6.5inch woofer speaker anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak dll.

6,5inch woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


8ohm Paper Cone Speaker8ohm Paper Cone Speaker


Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List