Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coil 25 Speaker tunggal
6,5 "Coil 25 Speaker tunggal

6,5 "Coil 25 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inches

    Cone: Injection

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frequency Response: Fo - 4500Hz

Panjelasan Produk

Audio & Setél 6,5 "Coil 25 Speaker tunggal

Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

6,5inch woofer sareng konceksi koncét, woofer baja tepi, pigura beusi.
Sakabéh bagian pembicara bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun pikeun ngahontal pangalusna calung qual sora



8ohm Injection Cone Speaker8ohm Injection Cone Speaker



Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Woofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali