Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 box kotak spéker Meja kayu
3 box kotak spéker Meja kayu

3 box kotak spéker Meja kayu

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Speaker Cone: Paper

    Speaker Edge: Rubber

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Speaker Size: 3inch

    Veneer: Rosewood

Panjelasan Produk

Audio & Setét Kotak speaker méja tunggal 3 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

komputer audio, Home audio jsb.

Kotak spiker Kayu Kayu , supir Range Range
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal anu pangalusna dina qua lity.


Wooden Desk Speaker Box3inch Desk Speaker Box

Categories produk : Kotak Speaker > Kotak Speaker kotak

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List