Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8 ″ Klasik 2 Cara kotak spiker kayu
8 ″ Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

8 ″ Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8ohm

    Frequency Response: Fo - 30kHz

    Tweeter: Air Motion Transformer

    Woofer COIL SIZE: 35mm

    Woofer Size: 8inch

    Veneer: Cherry Wood

Panjelasan Produk

Speaker & Sora Box Kualitas Tinggi 8inch two- cara System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Profésional High Tungtung Imah audio jeung sajabana
Kotak Speaker Kayu Buku Kayu, 8inch Voice Coil 35mm woofer sareng AMT tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


8 Ohm Bookshelf Speaker Box8inch Bookshelf Wooden Speaker Box


Categories produk : Kotak Speaker > Kotak Speaker kotak

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List