Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4 speaker kotak spiker kayu
4 speaker kotak spiker kayu

4 speaker kotak spiker kayu

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Speaker Cone: Paper

    Speaker Edge: Rubber

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Speaker Size: 4inch

    Veneer: Rosewood

Panjelasan Produk


Audio & Setét Kotak spiker 4 inci profésional anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Audio audio Profesional jsb.

Kotak spiker Kayu Kayu , supir Range Range
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


4inch Wooden Speaker BoxWooden Speaker Box

Categories produk : Kotak Speaker > Kotak Speaker kotak

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali