Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil
6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Foam

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk

Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb.

woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan tumpukan Palapis permukaan .

6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun ngarujuk kana kabutuhan pikeun ngahontal sora kualitatif y.


Coaxial Ceiling SpeakerCoaxial Ceiling Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali