Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil
6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Foam

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk

Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb.

woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm .

6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


6 5 Coaxial Speaker Car Accessories6 5 Coaxial Speaker Car Accessories


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali