Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories
5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 5 Inch

    Edge: Foam

    COIL SIZE: 20mm

Panjelasan Produk

Asesoris Mobil 5inch speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb.

woofer sareng Voice Coil 20mm, beusi Frame, suntikan permukaan kerucut permukaan , busa Edge .

5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


5inch Foam Edge Coaxial Car Speaker5inch Foam Edge Coaxial Car Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali