Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil
5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 5 Inch

    Edge: Foam

    COIL SIZE: 20mm

Panjelasan Produk

Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll.

woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan , Edge busa , Coil Voice 20mm .

5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


5inch Foam Edge Coaxial Speaker5inch Foam Edge Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List