Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker
5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 5 Inch

    Edge: Foam

    COIL SIZE: 20mm

Panjelasan Produk

Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan

Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll.

woofer sareng Bingkai beusi, suntikan kon, busa Edge , COIL 20mm .

5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Foam Edge Car Speaker Coil 20Foam Edge Car Speaker Coil 20


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali