Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6.5 "Speaker Mobil Coaxial
6.5 "Speaker Mobil Coaxial

6.5 "Speaker Mobil Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Cone: Injection

Panjelasan Produk

Otomatis, Asesoris mobil 6.5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb.

woofer sareng Beungeut Bingkai, PP congcot, COIL SAIZ 25mm .

6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna

6 5inch Injection Cone Car Speaker6 5inch Injection Cone Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List