Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial
6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6x9 Inch

    Edge: Rubber

    Tweeter: AMT

    Frequency Response: Fo - 30kHz

Panjelasan Produk

Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris Luhur 6x9inch speaker coaxial dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb.
6x9inch woofer sareng AMT tweeter.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

6x9inch 2 Way Coaxial Speaker6x9inch 2 Way Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali