Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial
Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial
Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Edge: Rubber

    Cone: Pervious To Light

    Woofer: 6.5 Inch

    Tweeter: 13Φ

    Frequency Response: Fo - 20kHz

Panjelasan Produk

6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.
6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


4 Ohm Led Multicolor Coaxial Speaker

4 Ohm Led Multicolor Coaxial Speaker

4 Ohm Led Multicolor Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali