Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6x9 "Speaker mobil Coaxial 2-arah
6x9 "Speaker mobil Coaxial 2-arah

6x9 "Speaker mobil Coaxial 2-arah

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6x9 Inch

    Edge: Rubber

    Tweeter: AMT

    Frequency Response: Fo - 30kHz

Panjelasan Produk

Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch speaker coaxial 2-cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
6x9inch woofer sareng tweeter Air Motion Transformer.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.



6x9inch 2 Way Coaxial Speaker6x9inch 2 Way Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List