Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone
6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Cone: Injection

Panjelasan Produk

Otomatis, Asesoris Mobil 6.5inch speaker coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb.

6.5inch suntikan kerucut konofér sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna



6 5inch Injection Cone Car Speaker6 5inch Injection Cone Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali