Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial
6,5 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial
6,5 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

6,5 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Cone: PP

Panjelasan Produk

Spésiés Mobil 6.5inch coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb.

6.5inch suntikan kerucut pinggang baja anu nganggo Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna



6 5inch Coaxial Car Speaker6 5inch Coaxial Car Speaker6 5inch Coaxial Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali