Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial
6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6.5 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk


Otomatis, Asesoris mobil 6,5 ″ 2- coaxial speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll.

woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Coil Sora 25mm .

6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


6 5inch Coaxial Car Speaker6 5inch Coaxial Car Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali