Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4 "coil 20 Coaxial Speaker
4 "coil 20 Coaxial Speaker

4 "coil 20 Coaxial Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 4 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 20mm

Panjelasan Produk

Otomatis, Asesoris Mobil 4inch 2- way coaxial speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll.

woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Koil Sora 20mm .

4inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


4inch Car Speaker Coaxial4inch Car Speaker Coaxial


Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali