Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4 "Coil 25 Speaker Car
4 "Coil 25 Speaker Car
4 "Coil 25 Speaker Car

4 "Coil 25 Speaker Car

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 4inch

    Edge: Rubber

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk


Otomatis, Asesoris Mobil 4 speaker dua arah spiker korok anu dianggo dina sababaraha kaayaan.

Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio jsb

woofer sareng Bingkai beusi, suntikan koncér, Karet Tepi , BUMI SILANG 25mm .

4inch woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.




Coaxial Speaker Coil 25Coaxial Speaker Coil 25Coaxial Speaker Coil 25

Categories produk : Speaker mobil > Speaker dua arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali