Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Kubah tweeter Coil 25mm
Kubah tweeter Coil 25mm

Kubah tweeter Coil 25mm

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 8 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    Cone Material: Silk

    Edge: Silk

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Diameter: 94mm

    Magnet: Ndfeb

    RATED POWER INPUT: 20W

Panjelasan Produk


Audio & Sékét anu Sénsor Anyar Kualitas Sutra Dome Tweeter pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, kotak spiker, audio Home jsb.

Circle diaméterna 94mm, Kubah tweeter kalawan Ndfeb.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


25mm Silk Dome Tweeter

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Speaker

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali