Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Home > produk > Speaker tunggal > Speaker Speaker

Speaker Speaker

Kategori produk tina Speaker Speaker, kami pabrik husus ti Cina, Otomatis Transformer Air Gerak, Speaker Speaker suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kubah Sutra Sutra R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Diameter 90mm AMT tweeter

    Diameter 90mm AMT tweeter

    Audio & Sora Sora kualitas anu hadé AIR MOTION TRANSFORMER tweeter speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. Circle diaméterna 90mm, AMT tweeter kalawan Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • 8ohm Sutra Kubah tweeter

    8ohm Sutra Kubah tweeter

    Audio & Setel High Quality High25 Dome spiker tweeter pikeun sababaraha kaayaan. Yacht audio, kotak spiker jsb. Circle diaméterna 104mm, Kubah tweeter Sutra diafragma, Sulih coil 25mm. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • Kubah tweeter Coil 25mm

    Kubah tweeter Coil 25mm

    Audio & Sékét anu Sénsor Anyar Kualitas Sutra Dome Tweeter pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker, audio Home jsb. Circle diaméterna 94mm, Kubah tweeter kalawan Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

Cina Speaker Speaker suppliers

Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Speaker Speaker, kami produsén profésional ti Otomatis Transformer Air Gerak,Speaker Speaker,Kubah Sutra Sutra,Kubah Tweeter,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Speaker Speaker pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Speaker Speaker, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Otomatis Transformer Air Gerak,Speaker Speaker,Kubah Sutra Sutra,Kubah Tweeter,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Speaker Speaker!

Related Products List