Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial
Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6x9 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk


Mobil Asesoris Mobil coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

luhur kualitas Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb.

woofer sareng Beungeut pigura, suntikan tumpukan, KELAS SAIZ 25mm .

6x9 ″ woofer sareng Φ13 tweeter .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


6x9inch Coaxial Speaker6x9inch Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker tilu arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali