Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6x9 "Coil 25 Speaker Car
6x9 "Coil 25 Speaker Car

6x9 "Coil 25 Speaker Car

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Cone: Injection

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Coaxial

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Size: 6x9 Inch

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 25mm

Panjelasan Produk

Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch tilu arah coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb.

woofer nganggo congcot koncét, Karét Tepi.

6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


3 Way 6x9 Coaxial Speaker3 Way 6x9 Coaxial Speaker3 Way 6x9 Coaxial Speaker


Categories produk : Speaker mobil > Speaker tilu arah

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali