Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

8 "Speaker Babagan Subwoofer
8 "Speaker Babagan Subwoofer
8 "Speaker Babagan Subwoofer

8 "Speaker Babagan Subwoofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 8 Inches

    Cone: Paper

    Edge: Rubber

    COIL SIZE: 35mm

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8 Ohm

    Frequency Response: Fo - 2800Hz

Panjelasan Produk

Audio & Setét 8inch sub woofer speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb.

8inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Paper Cone SubwooferPaper Cone SubwooferPaper Cone Subwoofer

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Subwoofer

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List