Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6.5inch System Komponén dua arah Speaker
6.5inch System Komponén dua arah Speaker
6.5inch System Komponén dua arah Speaker
6.5inch System Komponén dua arah Speaker

6.5inch System Komponén dua arah Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Component

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Edge: Rubber

    Cone: Injection

    Woofer Size: 6.5 Inch

    Tweeter Size: Φ25

Panjelasan Produk

Speaker Asesoris Mobil 6.5inch komponén komponén dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb.

woofer nganggo suntikan karét Edge Aluminium FRAME .
6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


2 Way Component Car Speaker2 Way Component Car Speaker2 Way Component Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Dipisahkeun

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List