Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker
6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Woofer: 6.5 Inches

    Impedance: 4 Ohm

    Frame: Plastic

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Tweeter: 13Φ

    Led: Multicolor

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Speaker komponén komponén 2-jalan sareng LED Multicolour lampu anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.
6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

6 5inch Component Led Speaker

6 5inch Component Led Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Dipisahkeun

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali