Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip
Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip
Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

Speaker Inch Mobil Intina 6,5 ​​Intip

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inch

    Cone: Honeycomb

    Edge: Butyl Rubber

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: 87db

    RATED POWER INPUT: 85W

    FO: 180w

    Frame: Aluminum

    Frequency Response: Fo - 20kHz

Panjelasan Produk


Kualitas High 6.5inch komponén komponén dua cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb.
6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter.

woofer sareng Kaca Serat Serat, Karét Tepi sareng élastisitas anu saé
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.



Aluminum Frame 6 5 Inch Car Speaker

Aluminum Frame 6 5 Inch Car Speaker

Aluminum Frame 6 5 Inch Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Dipisahkeun

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List