Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame
6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame
6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame
6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame
6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 6.5 Inches

    Cone: Bamboo Fiber

    Edge: Butyl Rubber

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: 89db

    RATED POWER INPUT: 50W

    FO: 100w

    Frame: Aluminum

    Frequency Response: Fo - 20kHz

Panjelasan Produk

6.5incruk komponén komponén dua cara anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.
6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter.

woofer sareng Serat Serat Bambu gaduh prestasi anti cai anu saé .
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


4 Ohms Bamboo Fiber Cone Speaker

4 Ohms Bamboo Fiber Cone Speaker

4 Ohms Bamboo Fiber Cone Speaker

4 Ohms Bamboo Fiber Cone Car Speaker

4 Ohms Bamboo Fiber Cone Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Dipisahkeun

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List