Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil
6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil
6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil
6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Specification: Component

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    Edge: Rubber

    Cone: Injection

    Woofer Size: 6.5 Inch

    Tweeter Size: Φ25

Panjelasan Produk

Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.

6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium .
6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


2 Way Component Car Speaker2 Way Component Car Speaker2 Way Component Car Speaker

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Dipisahkeun

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List